Msdummyworld's Blog


Me?? Glowing ??

Hari ini orang kantor komen: ” cantik banget yang mau merit, auranya keliatan deh ” .. well ga tau si gmn mba yang satu itu bisa tau tentang rencana merit, since we both in a different division, but hey it’s fine , so i was like: ” errr really?? ”😛 .. engga kok ga Ge-er .. cuma ketawa kecil dalam hati sambil bilang: ” iya lah kan lagi perawatan, auranya si masih butek qeqe ”😀 ………


sumthing 4 ur hijab

As a hijaber u should visit this site and splurge on those cute and lovely accessories🙂

My first purchase few months ago was Dusty rose Rosebud and Green moss chained brooch, and those items came with a fancy pink box, yay!!! (banci packaging)

The chained brooch was one of the kind, my daily hijab style has always been simple, put this brooch and u will add extra chic to your look🙂 .. Rosebud is an essential item to turn ur simple hijab into almost formal yet still chic and fun🙂 …


Not so me, but Not bad :P

Errr… if you guys know me in person, well this style is not actually my cup of tea😛 .. i adore simplicity, just a simple maxi dress and cardigan will do .. stripes and polkadots together?? well it’s a new thing🙂

So one day, i went to blok A tanah abang, where everything about fashion, especially modest fashion is available……..


Pizza e Birra anyone??

Piza with sour cream

Masih kebayang, renyah, lembut, asem manis, pedes enyakkkkk … Weitss gw ga bahas permen nano-nano yah, tapi lagi ngebahas pizza diatas. Namanya Pizza “nama kota sumthing” with sour sauce. Pizza tipis dengan pinggiran renyah dan cruchy, bola2 daging ditabur daun bawang dan ada krim sauce yang asem-asem enak gtu……


NYX haul

Sebelum brand NYX masuk ke Indonesia, me and FD’ers udah ribut bikin PO (pre-order), bu erwe mengkoordinasikan kita2 yang mau nyoba produk ini. That time, tertarik buat nyobain e/s trio and singlenya. I always heart eye make up😀.

Begitu tau, NYX buka pertama kali di EX, kita pun menyambangi dan sedikit kuciwa dengan harga yang mahal hihihi……..